maandag 30 januari 2012

Gaelle Garcia Diaz te gast bij Vrienden Peter Van de Veire


Gaelle Garcia Diaz te gast bij Vrienden Peter Van de Veire.


Op zaterdag 28 januari krijgt Peter Van de Veire twee straffe heren en twee straffe dames waaronder Gaëlle Garcia Diaz over de vloer in 'Vrienden Van de Veire' op Eén.

Martin Heylen en Daniël Termont, die elkaar beter hebben leren kennen dankzij 'God en klein Pierke', blijken een grote passie te delen.

Gaëlle Garcia Diaz is binnenkort te zien als presentatrice op JIMtv en Els De Schepper toont zich in het theater van haar meest veelzijdige kant.

'God en klein Pierke'-reporter Martin Heylen voegt een nieuwe grootheid toe aan zijn verzameling: Daniël Termont. De Gentse burgervader neemt Heylen mee op sleeptouw door zijn stad en ziel. De heren delen een geweldige professionele drive en een enorme passie voor boeken.

Verder grasduint Van de Veire door de meest bijzondere quotes uit de voorbije afleveringen.
Haar naam, Gaëlle Garcia Diaz, doet misschien geen belletje rinkelen, haar curves des te meer.

Gaëlle Garcia Diaz fleurt verschillende vaktijdschriften voor de heteroseksuele man op.

Gaëlle Garcia Diaz vertelt hoe ze dankzij haar pikante poses in Playboy, Ché en P-Magazine badpakken special nu internationale pokergames presenteert en vanaf februari ook het grootste programma van JIMtv: de 'Top 40 hitlist'.

Verder verteld Gaëlle Garcia Diaz over de poster voor de E3-prijs Harelbeke,een pikante eyecatcher.

Door de samenwerking met P-Magazine als co-hoofdsponsor, koos de organisatie van de E3-prijs Vlaanderen in Harelbeke voor een wel heel originele eyecatcher.

Op de affiche dient het bekende model Gaëlle Garcia Diaz als landschap voor de koers, naakt in het veld liggend.

Vanaf vorig jaar is mannenblad P-Magazine co-hoofdsponsor van de koers. Die samenwerking leverde dus een leuk campagnebeeld op.

Op de affiche, die telkens minstens vijf op vier meter groot zal zijn en op een twintigtal plaatsen opgehangen werd, zien we hoe enkele renners over de vrouwelijke rondingen van Gaëlle Garcia Diaz koersen.

Het Vlaamse fotomodel Gaëlle Garcia Diaz poseerde al meermaals bloot voor P-Magazine en Ché en stond ook naakt op de cover van Playboy.

De ravissante Els De Schepper tourt met haar show Niet geschikt als moeder door Vlaanderen en Nederland. De Schepper kruipt in de zotste pakjes én in een doodskist. Aan Peter vertelt ze hoe ze in een onewomanshow zo veel verschillende vrouwen steekt en toch steeds zichzelf blijft: een kakmadam, een Gentse vrouw op leeftijd, een misdienaartje en ... een foetus.

Speciaal voor 'Vrienden Van de Veire' kruipt Els in de huid van een echt icoon voor een muzikale ode.


Martin Heylen en Daniël Termont in de ban van begeerlijke brunette Gaëlle Garcia Diaz

Als twee giechelende tienerjongens zaten ze daar, Martin Heylen (56) en de Gentse burgemeester Daniël Termont (58).

De twee kwamen in Vrienden Van de Veire over de aflevering van God en klein pierke van maandag praten, maar werden snel afgeleid door de begeerlijke brunette Gaëlle Garcia Diaz (23) die op Jim gaat presenteren. 'Jij hebt daar een tatoeage.

Wat staat daar eigenlijk op?', vroeg Heylen met een blik op haar enkel. 'Martin en Daniël', grapte Termont. Gaëlle Garcia Diaz zei dat het de namen van haar Spaanse oma's waren, Angeles en Joanna.

De sexy enkel van Gaëlle Garcia Diaz bleef het tweetal de hele uitzending boeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten