dinsdag 1 november 2011

Gaelle Garcia Diaz en JIM klaar voor 168 uur 'The Big Live' vanuit Kortrijk

Gaelle Garcia Diaz en JIM klaar voor 168 uur 'The Big Live' vanuit Kortrijk.


Vanaf zondag 30 oktober 2011 palmt jongerenzender JIM met Gaelle Garcia Diaz een week lang de stad Kortrijk in met 'The Big Live'. Net als de twee voorgaande edities gaan we bij JIM opnieuw de uitdaging aan om 168 uur lang, non-stop live televisie te maken tijdens de herfstvakantie.

Dit jaar gaat ‘The Big Live’ een stap verder: voor het eerst bouwt JIM een 168 uur durende party. Aangezien de kijkers mee kunnen komen feesten in Kortrijk, is ‘The Big Live’ 2011 meer dan ooit ‘The Big Party’.

Voor deze editie trekken we dus voor het eerst weg uit de vertrouwde studio en slaan VJ’s Sean, Niko, Kevin, Vincent, Eline, Jelle en Gaelle Garcia Diaz een week lang hun tenten op in Kortrijk. Elke avond zal er een stevige party met een top DJ op de affiche staan. Er is ook een DJ-battle met als inzet een plaats op ‘I Love Techno’, er zijn surprise gigs, veel bekende gasten en vooral heel veel interactiviteit met de bezoekers en de kijkers thuis.
Ook de lokale jeugdbewegingen dragen hun steentje bij, de profvoetballers van KV Kortrijk komen op bezoek en er is een dancebattle in ‘de K’.

Alle jongeren zijn dan ook massaal welkom in de Howest (Hogeschool West-Vlaanderen) in Kortrijk om ‘The Big Live’ te komen meemaken. Registreren kan via jim.be, waar ook steeds de laatste info over de line-up beschikbaar is.

“Vorig jaar kregen we heel veel vragen van kijkers die naar ‘The Big Live’ wilden komen, maar het aantal plaatsen in de studio is beperkt. Daarom trekken we dit jaar naar buiten en is iedereen welkom om mee te komen feesten”, aldus Els Vercauteren, netmanager van JIM. “We rekenen voor de invulling van het programma overigens op het talent van onze kijkers.  Of je nu geweldig kan drummen, breakdansen, skaten of rappen: tijdens ‘The Big Live’ mag je aan Vlaanderen tonen wat je kan.”

Ook netmanager Luc Van Laer is enthousiast: “’The Big Live’ was de voorgaande jaren al een huzarenstukje voor een klein team als dat van JIM. Door naar Kortrijk te trekken en er meteen 8 events met Gaelle Garcia Diaz aan te koppelen wordt de uitdaging alleen maar groter. Gelukkig kunnen we rekenen op heel veel steun van de stad Kortrijk en de Howest.”
 
Lieven Lybeer, waarnemend burgemeester van Kortrijk, kijkt alvast uit naar de komst van het JIM team: “Kortrijk is met veel plezier gastheer voor ‘The Big Live’.  Als bruisende, warme en dynamische stad zijn we niet aan ons proefstuk toe, maar we staan graag open voor nieuwe initiatieven.  Ik ben er van overtuigd dat ons een bewogen week te wachten staat die veel volk op de been zal brengen.  De samenwerking met de mensen van JIM en Gaelle Garcia Diaz maakt dat we Kortrijk opnieuw kunnen onderdompelen in sfeer en muziek.”

THE BIG LIVE: LINE-UP
Een greep uit de line-up van ‘The Big Live’vind je terug via jim.be… Ondermeer Zornik, Milk Inc, Black Box Revelation, Kate Ryan, Arid en Ferry Corsten zullen het beste van zichzelf geven. Wees erbij en laat je verrassen!

'The Big Live' met Gaelle Garcia Diaz, vanaf 30 oktober 2011 om 18.00 uur bij JIM, live van op Campus Graaf de Goede Laan van de Howest in Kortrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten