dinsdag 15 november 2011

Gaelle Garcia Diaz heeft een lief


Gaëlle Garcia Diaz heeft een lief en is van straat.

De Vlaamse man is weer een illusie armer. Gaelle Garcia Diaz, de zowat meest begeerde jongedame van ons land, is van straat. De gelukkige is naar eigen zeggen geen "hersenloze voetballer", maar "een Fransman uit de muziekbusiness".

De 22-jarige schone met Spaanse roots Gaelle Garcia Diaz raakte vooral bekend met shoots in P-Magazine, Ché en Playboy.

Ondertussen heeft Gaelle Garcia Diaz het over een andere boeg gegooid: ze werkt bij de muziekzender Jim als VJ en is ook presentatrice bij pokertoernooien op Jim, 2BE en Plug RTL. Veel naakt fotoshoots zullen de fans van haar dus jammer genoeg niet meer te zien krijgen.

Vanaf heden bewaart het fotomodel en nieuwbakken presentatrice Gaelle Garcia Diaz haar troeven enkel voor haar nieuwe vriend, die ze bewust niet in de voetbalwereld ging zoeken. "Zo'n stervoetballer? Geen haar op mijn hoofd! Ik heb een man met hersens nodig. Waarom zou een voetballer trouwens interessanter zijn dan een andere man? Omdat hij toevallig tegen een bal kan trappen en daar véél te goed wordt voor betaald? Nee, ik ben daar tegen."

Ook opgepompte mannen moeten er niet op hopen om ooit aandacht van Gaelle Garcia Diaz te krijgen. "Ik heb het niet voor spierbundels vol testosteron. Ik hou van trouwe mannen met humor, zoals mijn huidige vriend."

Een naam wilde de drietalige brunette niet kwijt, maar Gaelle Garcia Diaz verklapte wel dat hij een muzikant is van zo'n tien jaar ouder, met wie ze samenwoont in Parijs. Na wat opzoekwerk van wat internet sites is nu bekend om wie het vermoedelijk gaat.

Gisteravond twitterde Gaelle Garcia Diaz namelijk "Bonne nuit Monsieur Kamar..." naar Cyril Kamar, beter bekend als K-Maro die in 2004 het mooie weer maakte met het liedje 'Femme Like You'.

Kamar is toevallig net geen negen jaar ouder dan Gaelle Garcia Diaz, zit uiteraard in de muziekbusiness en woont in Parijs. Toeval?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten