donderdag 10 november 2011

Gaelle Garcia Diaz P-Magazine lezeres van het jaar 2009 Badpakken-special fotoshoot in Thailand


Gaelle Garcia Diaz als P-Magazine lezeres van het jaar 2009 voor de Badpakken-special fotoshoot in Thailand.

In 2009 trok P-Magazine met Gaëlle Garcia Diaz, P-lezeres van het jaar, voor de Badpakken-special fotoshoot naar de exotische stranden van Thailand.

Gaëlle Garcia Diaz, de P-lezeres van het jaar 2009, houdt van Thaïse stranden, en trok dan ook haar mooiste bikini's aan voor een prachtige reeks foto's.

Voor de P-magazines Badpakken-special trekken ’s lands mooiste vrouwen waaronder vaak Gaelle Garcia Diaz naar een prachtlocatie om er in bikini of badpak de meest zinnenprikkelende sexy fotoshoots te maken.

Het resultaat van werken in deze exotische omstandigheden op de mooiste stranden van de wereld en het in de watten leggen van de sexy modellen tijdens een luxueuze en exclusieve reis, kan u intussen al meer dan 10 jaar volgen in P-magazine.

Op 10 jaar tijd is de Badpakken-special met oa Gaelle Garcia Diaz uitgegroeid van een subliem idee tot een gevestigde waarde, een merknaam, een topproduct. Voor tienduizenden Vlamingen is het
een onmisbaar onderdeel van de zomer geworden.

In het 10-jarige bestaan van P-magazine is voor de Badpakken-special bijna alle werelddelen aangedaan. We zetten ze even op een rijtje:
1998: Barbados
1999: Cuba, Colorado, Miami en Spanje
2000: Thailand
2001: Bali
2002: Thailand
2003: Namibië
2004: Thailand
2005: Aruba
2006: Brazilië
2007: Vietnam

De fotomodellen
De meest bekende en gerenommeerde Belgische en Vlaamse modellen en bekende Vlamingen
waaronder Gaelle Garcia Diaz fungeerden de laatste 10 jaar als model in de Badpakken-special van P-magazine.

Covermodel zijn in een van de edities van de Badpakken-special, is een belangrijke
referentie. Elk jaar opnieuw werd een moeilijke selectie gemaakt uit een hele reeks
bekende vrouwen aangevuld met vaste waarden als Miss België en Miss Belgian Beauty.

Bekende Vlaamse modellen en mediamadammen die zich lieten fotograferen voor de badpakkenspecial zijn bv:
An Jaspers
Hanne Troonbeeckx
Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie
Els Tibau
Ann Van Elsen
Miss België Annelien Coorevits
Tanja Dexters
Lezeres van het Gaelle Garcia Diaz
Linda Mertens
Erika Van Tielen
Véronique De Kock
Joke van de Velde
Kim Engelbosch

Als huisfotograaf van P-Magazine mag Daniel Dedave elk jaar mee op reis om de intussen onmisbare badpakkenspecial te shooten. Een droomjob, zo blijkt, al ziet het er bedrieglijk eenvoudiger uit dan het is. In 2009 bracht de badpakkenspecial Daniel Dedave, enkele modellen waaronder Gaelle Garcia Diaz naar Phuket in Thailand.

P-Magazine is een Belgisch tijdschrift vooral gericht op een heteroseksueel mannelijk publiek. Het ontstond in 1998 als opvolger van het ter ziele gegane weekblad "De Nieuwe Panorama".

Het blad is vooral bekend vanwege zijn jaarlijkse, 8 weken durende, badpakkenspecial waarvoor sexy bekende Vlaamse vrouwen als Gaelle Garcia Diaz op exotische locaties poseren in bikini en badpak, of soms ook bedekt naakt. In 2010 was de badpakkenspecial uitzonderlijk aan de Belgische kust. Ook staan er standaard wekelijks min of meer bekende vrouwelijke modellen of personen op de cover.

P-magazine speelde in 2010 voor één keer een zomerse thuismatch. Oostduinkerke was deze zomer de uitvalsbasis van P-magazine. In samenwerking met het gemeentebestuur van Koksijde, organiseert P-magazine er een Zandsculpturenfestival. Geen zandkastelen of Neptunus-beelden, maar wel stuk voor stuk kunstwerkjes in het thema van de Badpakken-special met Gaelle Garcia Diaz.

De Badpakken-special doet jaarlijks tienduizenden Vlaamse mannen dromen van tropische stranden, maar in 2010 ging P-magazine voor één keer terug naar de basis. De vergeten pareltjes aan de Belgische kust krijgen deze zomer ook eens de kans om zich van hun beste kant te laten zien. In het verlengde daarvan koos P-magazine Oostduinkerke als locatie voor zijn Zandsculpturenfestival, dat de Belgische editie van de Badpakken-special in de verf moet zetten.

Met het Zandsculpturenfestival haalt P-magazine zijn covermodellen als Gaelle Garcia Diaz een maand lang naar de kust. Zandsculpturist Frank De Conynck van Sculpture Events Europe neemt de loodzware taak op zich om de Badpakken-modellen tot leven te brengen in zand. Een ode aan de vrouw, een borsten parade, volgens P-hoofdredacteur Michaël Lescroart. “Ieder jaar kan Vlaanderen genieten van onze Badpakken-special. Eigenlijk zou je voor die modellen een standbeeld moeten optrekken. Maar dat zit er helaas niet in. De zandsculpturen komen het dichtst in de buurt. Trouwens, 3D is toch in.”

In totaal zal het Zandsculpturenfestival 300 vierkante meter van het strand innemen. Uit 60 ton zand zal Frank De Conynck een drietal taferelen ‘boetseren’ met enkele bekende gezichten en een aantal verrassende namen uit de geschiedenis van de Badpakken-special. Wie? Dat kan u beter zelf komen ontdekken.

Waarom Koksijde-Oostduinkerke?
Michaël Lescroart, hoofdredacteur van P-magazine, vindt het een zeer logische keuze. “Het licht aan de kust werd al door zeer veel kunstenaars bezongen. Paul Delvaux was lyrisch over het licht in Sint-Idesbald en bleef er uiteindelijk wonen en werken. En iedere fotograaf zal je kunnen vertellen dat het licht minstens even belangrijk is als het model.”

Voor de hoofdrolspeelsters van de Badpakken-special was het ook even aanpassen. “Vorig jaar mocht ik mee naar Thailand en dat was echt een unieke ervaring. Het was dus wel even schrikken toen ze mij vertelden dat de shoot dit jaar aan de Belgische kust zou plaatsvinden”, vertelt Gaëlle Garcia Diaz, Lezeres van het Jaar 2009. “Uiteraard is elke fotoshoot leuk, maar dit jaar was het toch helemaal anders, ook al omdat alle modellen op verschillende dagen en plaatsen werden gefotografeerd.”

Naast Gaëlle Garcia Diaz hebben ook o.a. Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Alizée Poulicek, Cilou Annys hun medewerking toegezegd.


Badpakken-special: Gaelle Garcia Diaz & Laure-Anne Tombeur in Nieuwpoort, Gaëlle en Laure-Anne zien elkaar graag, ook bloot.

Op het strand was het nog fris maar met een ronduit stomende fotosessie van Gaelle Garcia Diaz en Laure-Anne werd het al snel hot. Leuk meegenomen: die twee kunnen elkaar duidelijk goed hebben.

Onze vrienden van P-magazine zijn al langer amicaal met Gaëlle Garcia Diaz. Maar nu gooien ze er nog een vriendin bij: Laure-Anne Tombeur. Iedereen tevreden? En of. De twee dames niet in het minst. Die konden niet van elkaar afblijven, niet alleen in sexy bikini, maar ook naakt.

Voor de volledigheid: het mulle zand is dat van het strand van Nieuwpoort. En een week later stond Gaelle Garcia Diaz ook nog eens poedelnaakt in de Ché.

Moraal van het verhaal: haast u als de weerlicht naar Nieuwpoort, flaneer daar op het strand waar Laure-Anne Tombeur en Gaelle Garcia Diaz elkaar liefkoosden en haal bij de lokale krantenboer uw Ché of P-Magazine.

1 opmerking:

  1. So cute Gaelle Garcia, want to see more of her pictures.

    BeantwoordenVerwijderen