maandag 5 maart 2012

Gaelle Garcia Diaz te bloot voor op affiche E3-prijs Harelbeke wielerwedstrijd


Gaelle Garcia Diaz te bloot voor op affiche E3-prijs Harelbeke wielerwedstrijd 2011

P-magazine als nieuwe mediahoofdsponsor voor E3 Harelbeke: Gaëlle Garcia Diaz trekt sprint

P-magazine en E3 Harelbeke sloegen de handen in elkaar voor editie 2011. E3 Harelbeke zit de jongste edities niet verlegen om een stunt en P-magazine kroont zich bij de Vlaamse magazines maar al te graag tot koning van de spitsvondigheid. Een opvallende campagne  is dan ook het resultaat: het model Gaelle Garcia Diaz, bekend van onder meer haar sexy bikini en bad shoots in onder meer P-magazine en Ché, en natuurlijk haar naakt foto's in Playboy, trekt probleemloos de sprint naar 26 maart op gang. Maar P-magazine doet nog veel meer!

“Inderdaad, het nieuwe campagnebeeld waarop een aantal renners over de bips en de billen van Gaëlle Garcia Diaz rijden, is niet onopgemerkt voorbijgegaan. We willen op een ludieke manier de aandacht vestigen op het heuvelachtige karakter van de wedstrijd”, licht Dries Henau, marketing- en sponsoringmanager toe, met een knipoog naar de billen en borsten van Gaelle Garcia Diaz.

“Als mediahoofdsponsor hebben we met P- Magazine niet alleen het sterke campagnebeeld mee bedacht, maar doen we nog veel meer.

Al wie zich vooraf registreert op www.p-magazine.be, kan op de P-stand tijdens de E3 Harelbeke een gratis drinkbus komen afhalen. Daarnaast kunnen de lezers ook kans maken op tickets voor de P VIP hospitality room. Deze week al vind je in Oost- en West-Vlaanderen bij P-magazine een gratis sticker van E3 Harelbeke. Daarnaast verdeelt P-magazine gedurende E3 Harelbeke 50.000 gratis opblaassticks. Deze worden verdeeld via de promokaravaan die de koers voorafgaat. In de karavaan rijdt een P-auto met P-hostessen mee die de sticks naar de toeschouwers zullen gooien. De sticks worden eveneens gratis uitgedeeld aan de P-stand. Zo willen we wat leven in de brouwerij brengen”!

Na afloop verschijnt er een fotoverslag en een reportage in P-magazine.

Gaelle Garcia Diaz pikante eyecatcher voor E3-prijs Harelbeke

Door de samenwerking met P-Magazine als nieuwe co-hoofdsponsor, koos de organisatie van de E3-prijs Vlaanderen in Harelbeke voor een wel heel originele eyecatcher. Op de affiche dient het bekende P- Magazine fotomodel Gaelle Garcia Diaz als landschap voor de koers.

Op 26 maart 2011 vindt de 54ste editie van de E3-prijs Vlaanderen in Harelbeke plaats. Vanaf dit jaar is mannenblad P-Magazine co-hoofdsponsor van de koers. Die samenwerking leverde een leuk campagnebeeld op met Gaelle Garcia Diaz.

Op de affiche, die telkens minstens vijf op vier meter groot zal zijn en op een twintigtal plaatsen zal opgehangen worden, zien we hoe enkele renners over de vrouwelijke rondingen van Gaelle Garcia Diaz koersen. Het fotomodel poseerde al meermaals in bikini en badpak voor P-Magazine en Ché en stond onlangs naakt op de cover van Playboy.


‘P-Magazine deed ons een paar voorstellen en wij kozen voor het minst choquerende beeld’, verrast Bart Ottevaere, voorzitter van de organiserende wielerclub Hand in Hand. ‘Al zullen er natuurlijk nog altijd mensen gechoqueerd zijn. We kozen voor het beeld met Gaelle Garcia Diaz omdat ze in Pl@yboy poseerde, wat toch het allerhoogste is – en ik ben geen kenner – dat je kunt bereiken als naaktmodel. Deze poster dient trouwens niet als affiche om de koers aan te kondigen en waarop de sponsors vermeld staan. Neen, dit is just for fun.’


E3-prijs Harelbeke past affiche aan op vraag van hoofdsponsor, Gaelle Garcia Diaz is te sexy voor KBC

Hoofdsponsor KBC is niet opgezet met het campagnebeeld van zijn E3-prijs in Harelbeke. En dus wordt de affiche met Playmate Gaelle Garcia Diaz vervangen door drie zedige heren in wielertenue: Boonen, Cancellara en Flecha.

We kondigden ze onlangs met veel plezier aan, de affiche van de E3-prijs in Harelbeke. Minuscule rennertjes beklimmen daarop de naakte heuveltjes van het Vlaamse Playboymodel Gaelle Garcia Diaz. Maar de pikante affiche valt niet in de smaak bij KBC, hoofdsponsor van de wedstrijd op 26 maart. KBC-woordvoerder Stephane Leunens doet de zaak af als een 'fait-divers' - hij praat nu eenmaal vaker over kapitaalverhogingen dan over heuveltjes - maar hij bevestigt wel dat KBC om een ander campagnebeeld gevraagd heeft. 'De affiche in kwestie is vrouwonvriendelijk, te hot, en niet meer van deze tijd.'

En dus paste organisator Bart Ottevaere vorige week in allerijl al zijn promotiemateriaal aan. Het gaat om duizenden posters, parkeerkaarten en viptickets die al gedrukt en ei zo na ook verdeeld waren. 'Maar ik kon niet anders', vertelt hij. 'Ik wil de bruggen met KBC zeker niet opblazen. Al denk ik dat ze het stiekem misschien toch tof vinden. Maar ik kan hen geen ongelijk geven. Een blote madam op een affiche in een bankkantoor, dat is niet evident, hé.'

Mooie Gaelle Garcia Diaz maakt op al het officiële drukwerk dus plaats voor Tom Boonen, Fabian Cancellara en Juan Antonio Flecha, het E3-podium van vorig jaar. 'Enkel op de grote banners langs de snelwegen blijven we Gaelle Garcia Diaz gebruiken, maar dan zonder het logo van KBC.' En dus is KBC weer tevreden, en Ottevaere ook. 'Ons opzet is geslaagd: iedereen heeft onze affiche gezien. De E3 staat er nu al.'

Affiches wielerwedstrijd zijn niet per definitie saai

Aankondigingaffiches voor een wielerwedstrijd zijn niet per definitie saai en onaantrekkelijk, integendeel. Dat bewijst de organisatie van de E3 Prijs Vlaanderen in Harelbeke. Ze voeren campagne met een stijlvolle zwart-wit-foto van een onherkenbare, naakte vrouw op de fiets. Om wie het gaat, is niet meteen duidelijk maar het blijkt geen onbekende te zijn in de wielerwereld.

Zus Niko Eeckhout naakt op E3-affiche
De E3 Prijs Vlaanderen - Harelbeke wordt pas zaterdag gereden, maar de voorbije dagen stond de koers al volop in de belangstelling. Reden: Joke Eeckhout, zus van profrenner Niko, die naakt op de affiche prijkt.

Volgens Joke Eeckhout begon het allemaal als een grap. "Het organisatiecomité van de E3 Prijs, waartoe ik zelf ook behoor, zocht nog een opvallende affiche. Met mijn grote mond heb ik toegezegd en voor ik het wist zat ik naakt op de fiets", zegt Joke Eeckhout in De Standaard.

Het wielrennen is er bij Joke Eeckhout met de paplepel ingegoten. "Toen ik zes was, moest ik al met Niko mee naar de koers. Met de wielen rondlopen voor als hij plat reed." Daar bleef het niet bij, want Eeckhout fietst zelf ook bij het Lotto-Belisol Ladies Team.

Wat vindt Niko Eeckhout van zijn zus, die te zien is op enorme reclamepanelen in en rond Harelbeke? "Ik vind de foto niet zo speciaal. Mijn zus zit in een onnatuurlijke fietshouding. Niemand zal in de E3 Prijs zo op zijn fiets zitten."

Ook vader Geert blijft er rustig onder. "Het is geen echte erotiek he. Toch is het wel een beetje genant om je dochter daar zo heel groot te zien hangen. Maar Joke blijft met haar voeten op de grond hoor. We doen daar niet speciaal over."

Het meisje met de Spaanse roots Gaelle Garcia Diaz is vooral om haar fysieke kwaliteiten bekend. Ze lag naakt op een omstreden affiche van de wielerwedstrijd E3-Prijs in Harelbeke en bekroonde een aantal covers van P-Magazine en Ché met een naaktreportage in Playboy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten