woensdag 19 december 2012

De beauty geheimen van Gaëlle Garcia Diaz


De beauty geheimen van Gaëlle Garcia Diaz

 Welke magische crèmes en poeders gebruikt ze? En wat zijn haar beautyroutines? We vragen het aan fotomodel, Playboy naaktmodel en Jim presentatrice Gaëlle Garcia Diaz.

1. Welke producten gebruikt u?

Gaëlle Garcia Diaz “Ik ben een grote liefhebber van Nuxe. Ik neem dan ook de tijd om mij elke avond te ontschminken met de lotions van Nuxe. Ik ben daarnaast een grote M.A.C.-fan voor mijn make-up-producten. Voor mijn haar gebruik ik enkel Paul Mitchel-shampoo's en maskers van Kerastase om het een extra boost te geven.”

2. Wat zijn uw lievelingsbeautyadresjes?

“Voor mijn nagels ga ik elke maand naar Nails in the City in Strombeek-Bever. Voor mijn haar ga ik bij De Cliént in Gent.”

3. Welke beautytrend zal u nooit proberen?

“Lang gelakte teennagels en zeer kort haar.”

4. Sport u veel?

Gaëlle Garcia Diaz “Ik volg wekelijks moderne dans in een dansschool in Parijs. Om me uit te leven en om soepel te worden.”

5. Waar haalt u uw energie?

"Vreemd genoeg niet door het sporten. Ik haal voornamelijk mijn energie door te zingen in de wagen. Klinkt een beetje vreemd, maar hierdoor kan ik al mijn kleine problemen vergeten en kan ik weer een nieuwe zware werkdag aan.”

6. Hoe wilt u eruit zien op uw zestigste?

“Zoals mijn moeder. Ze is 33 jaar ouder dan mij maar ziet er zeer strak uit. Ze heeft nog hetzelfde figuur als toen ze een jong meisje was. En dit zonder enige plastisch chirurgische ingreep. Hopelijk is het erfelijk.”

7. Hebt u een trucje om er snel beter uit te zien?

Gaëlle Garcia Diaz "Er bestaan geen magische trucjes, helaas. In een bepaalde periode in mijn leven combineerde ik studeren aan de universiteit, bikini en badpak modellenwerk en televisiewerk. Ik heb nog nooit zo een vreselijke wallen gehad als in die periode. Ik besloot om sommige jobs niet aan te nemen om voldoende tijd te hebben om te kunnen uitrusten. Als je wil stralen dan moet je voldoende slapen.”

8. Neem je soms beautyspullen mee uit een hotelkamer?

"Heel zelden. Ik was onlangs in Barcelona voor een opname voor PokerStars en verbleef in een ongelofelijk hotel, met allerlei geweldige beautyproducten van Roger & Gallet in de badkamer. Toen heb ik wel alle bodylotions meegenomen. Die waren veel te goed om achter te laten.”

9. Nog een laatste beautytip?

Gaëlle Garcia Diaz “Neem elke avond de tijd om je deftig te ontschminken. Zelf heb ik moeten leren dat je jezelf ook mooi moet kunnen vinden met weinig make-up of zelfs zonder. Vroeger vond ik mezelf bloot en lelijk zonder make-up. Maar ik ben gestopt met mezelf vol te smeren met lagen foundation en mascara. Nu durf ik buiten te komen met maar een klein beetje mascara op."

2 opmerkingen: