dinsdag 10 juli 2012

Gaelle Garcia Diaz op het meest prestigieuze en exclusieve feest van het jaar, Miss België 2011 en 2012 als uithangbord Het Bal du Zoute 2012


Gaelle Garcia Diaz op het meest prestigieuze en exclusieve feest van het jaar, Miss België 2011 en 2012 als uithangbord Het Bal du Zoute 2012


Op woensdag 8 augustus 2012 is het mondaine Knokke-Heist het decor voor één van de meest exclusieve feesten. Het Bal du Zoute 2012 is hot en zal plaatsvinden op maar liefst twee verschillende locaties: Knokke-Out en Gotha Club met als toetje een heus tentendorp. Ruim 4000 genodigden en tal van VIPs waaronder Playboy naakt foto model Gaelle Garcia Diaz worden verwacht maar ook enkele honderden Missen, Misters en BV’s. Voor de affiche werden alvast kosten noch moeite gespaard. Binnenkort zie je Miss België 2012 Laura Beyne en Miss België 2011 Justine De Jonckheere overal in het straatbeeld opduiken maar ook op televisie en in verschillende tijdschriften.

“Bal du Zoute het meeste exclusieve in zijn soort,” glunderen Mathieu De Ruyck en Francis Boussy. “Een prachtige modeshow, VIP-barbecue, tientallen optredens, acts en specials, gratis shuttle, massagehoek, moleculair koken, bodypainting, jacuzzi, bikini's,capoeira, zwembad, badpakken, waterpijphoek, mojito bar, simulatoren en try-outs, standjes, lopen op water, zomerse gadgets, vuur- en lichtspel, David Guetta’s robots, veel randanimatie en tal van andere luxueuze verrassingen staan op het programma.”

Ook de grootste chocoladefontein van Europa zal te bewonderen zijn tijdens het Bal du Zoute. Tot slot gaat elke gast naar huis met een rijkgevulde goodie bag. Een kers op de taart zijn de exclusieve limousines die de VIPS zullen vervoeren met de nodige stijl en spektakel.

Mathieu De Ruyck, de 21-jarige student-ondernemer en Francis Boussy, CEO van het ervaren evenementenbureau DC-Productions zijn niet aan hun proefstuk toe. Onder meer met hun kleine broer Bal der Bals dat ieder jaar plaatsvindt met topspektakel en allerhande extra’s werden reeds de harten van jong Vlaanderen veroverd. Afgelopen maand mei mochten ze op de kop toe wereldster DJ Antoine op hun galabal verwelkomen. Dit jaar gaan ze met het Bal du Zoute een grote stap verder en richten ze zich meteen ook op een ouder publiek.


Glitter en glamour staan centraal tijdens het Bal du Zoute. Daarom moeten de 4000 gasten en honderden Missen, Misters en BV’s waaronder Gaelle Garcia Diaz extra in de watten gelegd worden. Het bal zal plaatsvinden in het exclusieve Knokke-Out en in de wereldberoemde Gotha Club. Daarnaast zullen er ook verschillende tenten en terrassen worden opgezet. “Er zal een gratis shuttle voorzien worden tussen de locaties voor iedereen en zelfs de meest exclusieve limousines zullen de bezitters van een ‘VIP’ of ‘Zoute’ ticket met de nodige luxe vervoeren,” aldus De Ruyck en Boussy.

Democratisch voor jong en oud

Vanaf dit jaar is het evenement enkel toegankelijk voor meerderjarigen. De organisatie richt zich met andere woorden op een ouder, volwassen publiek. Door de minieme ticketprijs blijft de manifestatie toegankelijk voor iedereen die in stijl en klasse wil uitgaan. Arm of rijk, sexy of niet, het maakt allemaal niet uit. Het moet een ultieme avond worden voor jong en oud waarin de belevenis van de gasten centraal staat.

Resem mooie BV’s

Zo zijner tal van Bekende Vlamingen die hun aanwezigheid op Bal du Zoute reeds bevestigden. Vorig jaar onder hen bijvoorbeeld al Miss Belgie 2011 Justine De Jonckheere, Gaelle Garcia Diaz, Danzel, Guillaume Devos, ex-Miss België Alizee Poulicek en ex-voetballer Daniel Camus, maar ook bekende Vlaamse acteurs, sexy fotomodellen, politiekers, media- en sportfiguren. Het is een bewuste keuze alle namen niet op voorhand door te geven. Des te groter het verrassingseffect. Dit jaar wil de organisatie hiermee alvast een grote stap verder gaan. Een DJ-set van Paris Hilton of Astrid Bryan zou bijvoorbeeld al zeker niet misstaan op deze manifestatie.

Naast dansspektakel, chique bezienswaardigheden en andere vurige acts mochten ook een 20-tal DJ’s niet ontbreken. In Gotha Club staan onder meer Dave Lambert (Resident Versuz) en DJ Licious (Tomorrowland) op het programma. In de Knokke-Out nemen dan weer deejays als X-tof (Topradio) de plaats achter de decks. Ten slotte is er ook gedacht aan opkomend talent dat het beste van zichzelf zal geven in de Zoute Room.

Feest van het jaar

De organisatie staat sterk in haar schoenen. Wat ze dit jaar zullen verwezenlijken, zal een unicum zijn in het feestlandschap. Kosten noch moeite worden gespaard voor één van de meest belovende feesten van het jaar.

Hoofdpartners dit jaar zijn Knoks Sleepinstyle en Concept Fashion Store, maar ook JIM tv, P-Magazine, Nationale Loterij, Trends, Ché en andere toonaangevende namen gaan in zee met ons.

Tickets
Chique: 20€
Bevat toegang tot Knokke-Out en Gotha Club, gratis bus shuttle tussen beide locaties en allerhande extra’s
VIP: € 75
Bevat een glas welkomstbubbels, all-in barbecue, gratis limoshuttle tussen beide locaties, snel toegang naar aparte VIP Area in Gotha Club en Knokke-Out, VIP-plaatsen voor de modeshow, chocoladebuffet, VIP geschenken als reizen, juwelen en noem maar op. (incl. toegangsticket)
Tafels: € 200
Bevat een gereserveerde tafel in Knokke-Out of in Gotha Club,gratis limoshuttle tussen beide locaties, snel en direct toegang tot de tafel in Gotha Club of Knokke-Out. (ex. toegangsticket)
Zoute Ticket: € 500
Bevat een glas welkomstbubbels, all-in barbecue, gratis limoshuttle tussen beide locaties, snel toegang naar aparte VIP Area in Gotha Club en Knokke-Out, VIP-plaatsen voor de modeshow, chocoladebuffet, VIP geschenken als reizen, juwelen en noem maar op. (incl. toegangsticket)
Toegang tot de glazen skybox in Gotha Club maar ook een magische verrassing.

Miss & Mister: € 10
Speciale korting op vertoon van verkiezingslint. Dit lint dient men heel de avond te dragen.
Chique Tickets zijn te koop in elke Free Record Shop in Benelux of www.balduzoute.be
Alle andere arrangementen kunnen besteld worden door te mailen naar vip@balduzoute.be
Online: www.balduzoute.be

Praktische info

Bal du Zoute met Gaelle Garcia Diaz(8 augustus 2012)
Dresscode: Casual chic/Avondkledij
Minimum leeftijd: 18 jaar
Deuren: 21u tot 6u open

Geen opmerkingen:

Een reactie posten